Lammekoteletter med varm rosenkålssalat
(2 pers.)
20 min.
2 dobbelte lammekoteletter
Salt og peber
1 spsk. olie
400 g frisk rosenkål
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 spsk. olie
1 spsk. hindbæreddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i olien ved middelhøj varme i 5 min. på hver side. Skær bunden af rosenkålene, fjern de yderste blade og skær dem i kvarte. Skær hvidløg og rødløg i fine tern og svits dem i olien. Tilsæt rosenkålen og lad den svitse med et par minutter. Tilsæt eddike, salt og peber, smag til og server straks.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Braiseret lam med oliven og nøddepilau
Lammeskank med granatæblekerner
Lammekoteletter med rosenkål og rødbeder
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)