Nem hverdagsmad: Kyllingelasagne med spinat
![](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6697128-md5-98ef85b47fa2d3c2410ce2ff504d1cb9.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&fp-x=0.57&fp-y=0.51)
Opskrift på kyllingelasagne med spinat:
4 pers. – 60 min.
Ingredienser:
- 400 g kyllingebrystfilet
- 2 rødløg
- 500 g gulerødder
- 200 g spinat fra frost
- Olivenolie til stegning
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dl vand
- 1 limefrugt
- Salt og peber
- 200 g friske lasagneplader
- 120 g revet mozzarella
Til servering:
- Blandet grøn salat
- Bredbladet persille
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°.
Skær kyllingekødet i mundrette stykker.
Rist olivenolie og karrypasta i en gryde i et par minutter ved høj varme. Sautér finthakkede rødløg i karryblandingen, uden at det tager farve.
Brun kyllingekødet på panden, til alle stykkerne akkurat har fået skorpe.
![Lasagne bestående af lasagneplader, der er lagt sammen med en svampe-bacon-sauce](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/lasagne-med-roeget-bacon-og-svampe.jpg.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy&ar=4:3)
Tø spinaten op. Kram den fri for overskydende væske, og vend den i gryden sammen med revne gulerødder. Steg i et par minutter, og hæld kokosmælk og vand over. Lad retten simre i 5 minutter under låg. Tilsæt friskpresset limesaft, salt og peber.
Læg lasagnen sammen i et egnet fad, så der bliver 3 lag lasagneplader med i alt 4 lag kyllingefyld i bunden, mellem og øverst.
Drys mozzarella over, og bag lasagnen i ovnen i 20-25 minutter.
Servér med friske salatblade vendt med hakket persille.
![https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6543567-md5-11f330313bd26db39cf03208e8efb9c1.jpeg](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6543567-md5-11f330313bd26db39cf03208e8efb9c1.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.59&fp-y=0.46&ar=4:3)