Omelet med avocadofyld
(1 pers.)
15 min.
2 æg
1 spsk. fløde
15 g smør
Salt og peber
Fyld
½ avocado i tern
½ tomat uden fyld i tern
1 fintsnittet forårsløg
1 spsk. hakket krydderurt så som dild eller koriander
1 skive skinke
Tilbehør
Grøn salat
Skær skinken i strimler. Hak løg og krydderurter. Skær avocado og tomater i tern. Pisk æggene med fløde, salt og peber. Smelt smørret, til det skummer, på en pande og hæld æggene på panden og steg omeletten 2 min. på hver side. Bland fyldet og læg det på omeletten og fold den sammen. Server med grøn salat til.
Tip: Fyldet kan varieres - udskift tomat og skinke med laks eller kom revet ost i i stedet for avocado.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FRYS MADEN NED
Find flere opskrifter her...
Fyldte pandekager
Ovnbagt æggekage
Tortilla de patate - spansk omelet
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)