Fyldte pandekager med svinemørbrad
Opskrift på fyldte pandekager med svinemørbrad
(3 pers.)
20 min. + 15. min. i ovnen
1 svinemørbrad
1 løg
300 g courgette
100 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 dl friskbælgede ærter
1 dl cremefraiche
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 pk. madpandekager
75 g revet ost
Tilbehør
Grøn salat
Skær mørbraden i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits mørbrad, bacon og løg i olie i en gryde et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kødet og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Server med grøn salat til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pandekager med kylling og squash
Vegetariske madpandekager
Madpandekager med kødsovs og tomatsalat
Quesadillas
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)