Opskrift: Boller i karry
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/boller-i-karry-foto-carina-kruger.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på boller i karry
(4 pers.)
800 g hakket, magert kalvekød
1 tsk. stødt allehånde
Salt og peber
2 æggehvider
250 g ris
20 g smør
2 løg
1 spsk. kraftig karry
20 g hvedemel
2 dl kogevand
1 dl piskefløde
Salt og peber
Evt. persille
SE OGSÅ: Video - Sådan laver du mørbradgryde
Fremgangsmåde til boller i karry
Rør kødet med krydderier og saml farsen med æggehvider. Bring 1 liter vand i kog og form boller i størrelse med en spiseske og kog dem i ca. 5 min., til de er gennemkogte. Kog risen efter anvisningen på pakken.
Skær løg i tern og steg dem forsigtigt i smørret i en gryde. Tilsæt karryen og lad den stege med, så det opsuger lidt fedtstof. Drys med mel og spæd med ca. 2 dl af kogevandet fra kødet. Smag til med salt og peber og rund af med lidt fløde. Servér med kogte ris pyntet med hakket persille.