Persillesuppe med kulmule
Ingredienser til persillesuppe med kulmule
(4 pers.)
250 g kulmulefilét
2 skalotteløg
2 spsk. smør
½ l hønsefond
1 stort bdt. kruspersille
1 dl piskefløde
Salt og peber
½ uspøjtet citron
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde
Pil og hak løgene fint og steg dem blidt i smør i en gryde. Kom hønsefond ved og kog igennem. Skyl persillen, pil persillebladene af stænglerne og blend bladene med den kogende suppe. Varm suppen igennem med fløde. Del fisken i 4 stk., damp den i letsaltet vand i 3-4 min. og dryp lidt citronsaft over. Smag suppen til med salt, peber og lidt reven citronskal. Anret fisken i suppen og servér med flutes til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Søtunge med nye kartofler og smørsovs
Spaghetti med laks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)