Spaghetti med laks
Ingredienser til spaghetti med laks
(3 pers.)
350 g spaghetti
250 g champignon
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 spsk. olie
½ usprøjtet citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
2 spsk. fløde
250 g varmrøget laks
100 g friskrevet parmesan
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde
Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. Skær champignonerne i kvarte, hak løg og hvidløg. Rist champignonerne i en blanding af smør og olie, til de begynder at tage farve. Tilsæt løg og hvidløg og lad dem riste med et par min. Tilsæt citronskal, salt og peber. Pisk æggene med fløden. Hæld vandet fra spaghettien, kom æggefløden i og tilsæt champignonblandingen. Del laksen i mindre stk., vend den i sammen med osten og servér med brød til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Cannelloni med skinke og spinat
Dampet søtunge med løvstikkecreme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)