Risotto med jordskokker og kylling
(2 pers.)
30 min.
300 g jordskokker
Lidt citronsaft
2 kyllingefileter
2 spsk. olivenolie
1 hakket skalotteløg
100 g risottoris
½ dl hvidvin
4 dl hønsebouillon
50 g revet parmesan
Salt og peber
2 spsk. hakket persille
2 spsk. hakkede
hasselnødder
Vask jordskokkerne, skær dem i tynde skiver og læg dem i vand tilsat citron. Skær kyllingefileterne i små strimler og svits dem let i olien. Tilsæt løg og ris og lad dem svitse med, uden at de tager farve. Tilsæt hvidvin og afdryppede jordskokker og lad risen opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er brugt. Vend parmesanen i og smag til med salt og peber. Server risottoen drysset med hakket persille og hasselnødder sammen med et godt stykke brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med jordskokker...
Rødspættefileter med marinerede jordskokker
Koteletter med jordskokker og gedeost