Rødspættefileter med marinerede jordskokker
(2 pers.)
20 min.
400 g jordskokker
2 spsk. olivenolie
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. sirup
1 fed presset hvidløg
1 finthakket chili
½ tsk. salt,
1 knsp. peber
300 g ising- el. rødspættefileter
4 stilke dild
80 g rejer
1 æggeblomme
1 spsk. fløde 9%
Vask jordskokkerne godt, skær dem i tynde skiver og læg dem i vand med citronsaft. Rør en marinade af olivenolie, dijonsennep, sirup, hvidløg, chili, salt og peber. Hæld vandet fra jordskokkerne og vend dem i dressingen. Tag de 4 største fileter fra og hak resten fint med dild og rejer. Rør æggeblomme og fløde i den hakkede fisk og fordel farsen på de 4 hele fileter. Rul fileterne om farsen og damp dem i 7 min. Server med citron og kogte kartofler vendt i dildsmør.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Fisk og spinat i fillodej
Skærising med rosenkål og persillerødder
Rød fiskesuppe