Opskrifter
Risotto med kylling og årstidens asparges
Onsdag, 12. august 2015Opdateret 14. aprilaf Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Risotto med kylling og asparges bringer tankerne hen på en sommeraften i et italiensk landkøkken. Denne risotto er med årstidens asparges og masser af parmesanost.

40 min
2 personer
Risotto med kylling og asparges
1 skalotteløg
1 spsk. smør
260 g kyllingeinderfilet
180 g risotto-ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
1 dl fløde
½ bdt. asparges
40 g parmesan
Fremgangsmåde
- Hak løget og sautér det i smørret sammen med kyllingen.
- Tilsæt risene og steg dem i smørret, til de er blanke.
- Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen.
- Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, knæk enderne af aspargesene og skær resten i 2 cm lange stykker.
- Tilsæt aspargesene sammen med fløden, når al bouillonen er tilsat, og lad det simre, til den sidste væde er
væk. - Vend parmesanen i og servér med brød og et drys friskkværnet peber.

Sund mad
Bagt torsk med parmaskinke og risotto med spinat

Hovedretter
Pasta med asparges, parmaskinke, mandler og parmesan