(3 pers.)
30 min.
300 g kyllingebryst i strimler
30 g smør
1 hakket løg
150 g majroe i tern
300 g risottoris
1¼ l hønsebouillon
1 spsk. fløde 13%
Salt og peber
2 spsk. friskrevet pecorino (el. parmesanost)
Smelt smørret i en sauterpande og svits løg og majroe heri i 5 min. ved lav varme. Tilsæt kyllingestrimlerne og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt risene og lad dem varme igennem. Hæld 1 dl bouillon på og kog under omrøring, til bouillonen næste er opsuget, og tilsæt yderligere 1 dl. Gentag processen, til al bouillonen er brugt og risene møre, ca. 20 min. Rør fløden i og smag til med salt og peber. Server med pecorino og letdampede asparges.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Risotto med jordskokker og kylling