Fisk og spinat i fillodej
45 min.
(4 pers.)
1 rulle fillodej
500 g hvid, fast fisk
Salt og peber
300 g skaldyrsmiks (frost)
1 bæger hytteret
300 g spinat
150 g smuldret feta
Revet muskatnød
2 æg
Smeltet smør
Tilbehør
Brød og salat
Overhæld fisken med kogende vand. Efter 5 min. deles fiskekødet i mindre stykker, der blandes med skaldyrene, salt og peber og hytteost. Spinaten dampes og vendes med feta, muskat og æg. Fillopladerne lægges i 3 lag og pensles med smeltet smør. Så lægges spinatlaget på, der lægges mere fillo på og sluttes med fiskelaget og et låg af penslet fillo. Bages ved 200° i 25 min.
Serveres med brød og salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med fillodej ...
Farseret mørbrad i nye gevandter
Samosa med kylling
Vegetarruller med spinat og mangosalat