Opskrifter

Saftig kylling med hjemmelavet cremet rosenkålspuré

Tirsdag, 22. marts 2011Opdateret 26. februaraf Helle Brønnum Carlsen
Selvom det ikke er alle, der er lige vilde med rosenkål, så smager denne cremede version superlækkert - og så er den tilmed nem at lave!
30 min
2 personer
Kyllingebrystfilet
2 stk. kyllingebrystfilet
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
2 kviste timian
Revet skal af ½, usprøjtet citron
2 fed hakket hvidløg
Rosenkålspuré
300 g rosenkål
Salt og peber
Tilbehør
Kogt vildrisblanding

Fremgangsmåde

  1. Gnid kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem på pande.
  2. Skru ned for varmen og tilsæt timian, citronskal og hakket hvidløg.
  3. Kom vand ved og lad det simre i 12 min.
  4. Tag de yderste blade af rosenkålen og gem dem. Kog det indre i kvarte.
  5. Kom de kogte kål i en blender og blend til en creme.
  6. Kom bladene op i skyen til kyllingen.
  7. Server kyllingen med den purerede kål og en kogt vildrisblanding.