Skinkesnitsel med krydret salat
(4 pers.)
25. min.
4 skinkesnitsler
Salt og peber
1 agurk
2 æbler
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
½ rød chili
Dressing
Saften af 1 citron
1 spsk. sukker
1 tsk. thaifiskesovs
2 spsk. jordnøddeolie
Salt og peber
Krydderurter som basilikum og koriander
Tilbehør
Brød el. ris
Skræl gulerødder, rens peberfrugt og chili og udkern æblerne. Skær æbler, gulerødder, agurk og peberfrugt i tynde stænger og bland med dressingen. Smag til med finthakket chili og pynt med hakkede krydderurter. Drys snitslerne med salt og peber og steg dem i lidt jordnøddeolie på varm pande ca. 2½ min. på hver side. Server med brød eller ris.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Normannisk kylling med æble
Lun krydret laks med ris
Saltet mørbrad med Henriks spidskålssalat