(24 stk.)
100 g smør
3 æg
75 g sukker
1 spsk. honning
140 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 spsk. fintrevet, usprøjtet limeskal
2 silikoneforme med blomsterhuller (Køb dem her... (link fjernet) )
Smelt smørret og lad det afkøle til stuetemperatur. Del æggene og pisk blommerne luftige med halvdelen af sukkeret og honningen. Pisk æggehviderne stive, tilsæt resten af sukkeret og pisk dem seje. Vend forsigtigt hviderne sammen med blommerne og bland mel og bagepulver. Sigt melet og vend det forsigtigt i æggemassen. Pensl formene med lidt af det afkølede smør og vend resten i dejen sammen med limeskallen. Sigt lidt mel ud over formen og bank det overskydende mel af. Fyld formene halvt op med dejen og bag dem ved 175° i 12 min. Vend kagerne ud af formen og bag dem i yderligere 4 min. uden form. Lad kagerne afkøle, drys med flormelis og server.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ingefærkager
Krydderkage
Jødekager
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)