Ingredienser til spaghetti med ærter og bacon
(2 pers.)
400 g spaghetti
1 skalotteløg
200 g frosne ærter
30 g parmesan
2 spsk. olivenolie
150 g bacontern
1 dl piskefløde
Parmesan til drys
Fremgangsmåde til spaghetti med ærter og bacon
Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. og hak løget fint. Giv ærterne et opkog og blend dem sammen med parmesanen til en grov mos. Rist baconternene sprøde, tilsæt løget og lad det svitse med et min. Tilsæt fløde og spaghetti og vend godt rundt. Vend ærtemosen i og servér pastaen med friskrevet parmesan.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krydret kyllingegryde
Boller i karry
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)