Spaghetti med hjemmelavet ketchup
(4 pers.)
1 pk. spaghetti (500 g)
1 stk. parmesanost
Ketchup
6 tomater
1 æble
2 spsk. eddike
1 spsk. paprika
2 spsk. rørsukker
2 spsk. tomatpure
Evt. lidt majsstivelse
Tomaterne og de skrællede æbler befriet for kernehus skæres i mindre stykker og kommes i en tykbundet gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Det hele koges godt mørt ved svag varme. Blandingen blendes, så den er fuldstændig findelt. Om nødvendigt kan ketchuppen evt. jævnes med lidt majsstivelse. Spaghettien koges som anført på pakken.
Spaghettien lægges i en dyb tallerken, og der hældes en portion ketchup ovenpå. Retten drysses med fintrevet parmesan og evt. frisk krydderurt, f.eks. merian.
Madopskrift: Karsten Kroman
Prøv også...
Pasta med svampe
Pasta med tunsovs
Spaghetti bolognese