Opskrifter

Stegt smørfisk med bønnesaute

Torsdag, 19. marts 2009af Redaktion
(2 pers.)20 min.2 stykker smørfisk a 200 g300 g grønne bønner1 løg i både5 stilke merian1 spsk. olivenolieSaften af ½ citron1 dl smuttede

(2 pers.)
20 min.

2 stykker smørfisk a 200 g
300 g grønne bønner
1 løg i både
5 stilke merian
1 spsk. olivenolie
Saften af ½ citron
1 dl smuttede mandler

Tilbehør
Kogt ris med persille

Smut mandlerne. Kog bønner i saltet vand i 8 min. Steg løgbådene i olie og vend bønnerne i sammen med salt og peber og mandler. Steg fisken på grillpande og dryp både bønner og fisk med citron. Server med ris vendt med persille.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere med fisk...
Rødspættefiletter med marinerede jordskokker
Skærising med rosenkål og persillerødder
Mulligatawny