(4 pers.)
30 min.
4 stk. sværdfisk eller tun på 150 g stykket
50 g brødkrumme
2 spsk. revet parmesan
½ rød chili finthakket
1 dl bredbladet persille
Citronbåde
Tilbehør
Kartoffelmos og tomatsalat
Læg fisken i et smurt, ildfast fad, drys med salt og peber. Blend brødkrummen og tilsæt parmesan, chili og persille og blend en smule mere. Vend fiskestykkerne i denne krumme og drys resten over fisken. Stil i ovnen i 15 min. ved 190° og kog imens kartofler til mos og lav en tomatsalat. Giv citronbåde til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Laksesteak med kant
Kammuslinger med pasta
Karrysuppe med fiskespid
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)