(3 pers.)
20 min.
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
1 pastinak i tern
2 gulerødder i tern
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
1 ds. kokosmælk
200 g torskefilet
150 g tigerrejer
1 citron
Salt og peber
Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien. Tilsæt pastinak, gulerødder og karrypasta og lad det svitse med i 2 min. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Skær torskekødet i små tern, skyl tigerrejerne og skær citronen i skiver. Sæt fisk, rejer og citron på 6 spid og steg dem på en grillpande i 3 min på hver side. Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber. Server suppen med spiddene og evt. groft flutes.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
Svampesuppe med hvidløgsmuslinger
Dampet rødtunge med spinat og beurre blanc
Find mange flere supper her...
Trænger du til at smide et par kilo efter jul? Klik her og bliv medlem af Familie Journals Slankeklub (link fjernet)Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)