Tarteletter med fiskeboller og rejer
(3 pers.)
300 g pangasius el. sejfilet
1 skalotteløg
2 spsk. hvedemel
1 æg
1 spsk. klippet dild
1 tsk. groft salt
1 l fiskebouillon
2 spsk. smør
2 spsk. mel
2 spsk. citronsaft
1 dl madlavningsfløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber
150 g rejer
12 tarteletter
Hak fisk og løg fint og rør det med mel, æg, dild og salt til en fin fars. Kog bouillonen op, form små boller af farsen og kog dem deri. Smelt smørret og rør melet i. Rør 2½ dl af fiskebouillon i lidt ad gangen og lad stuvningen koge igennem. Tilsæt citron, fløde, salt og peber og vend rejer og fiskeboller i. Lun tarteletterne og server dem fyldt med stuvningen og pyntet med dild.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Tarteletter med høns i asparges
Fillotarteletter med asparges og kylling
Grillet fisk med avocadosalat og ris