(4 pers.)
30 min.
500 g hakket oksekød
1 spsk. olie
100 g chorizo i små tern
1 hakket løg
300 g kartofler
1 chili
1 ds. bønner i tomat
1 dl vand
1 tsk. salt
1 bdt. forårsløg
4 tomater
½ agurk
8 tortillas
100 g revet cheddar
Brun kødet i olien, tilsæt chorizo og løg og lad dem svitse med et par min. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og hak chilien. Kom kartofler, chili, bønner og salt ned til kødet og lad det småsimre i 15 min. under låg. Skær forårsløg, tomat og agurk i skiver og lun tortillaerne. Kom kødsovs, grønsager og ost på tortillaerne, rul dem sammen og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Wraps med hellefisk
Wraps med thaikylling
Oksegryde med gulerødder
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)