Opskrifter

Super nemme wraps med thai inspireret kylling

Torsdag, 22. juli 2010Opdateret 26. februarAf Helle Brønnum Carlsen
Disse wraps med thailandsk inspireret fyld kræver næsten ingen tid at forberede, og de fungerer super godt som både aftensmåltid eller til madpakken.
30 min
2 personer
Wraps med thai inspireret kylling
240 g kyllinge-inderfilet
1 cm ingefær
1 rød thaichili
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. oystersauce
2 gulerødder
1 rød peber
1 mini romainesalat
100 g spæde spirer
4 tortilla eller fladbrød
Sweet chili sauce

Fremgangsmåde

  1. Skær inderfileterne i mindre stykker og hak ingefær, chili og hvidløg.
  2. Steg kyllingestykkerne gyldne i olien sammen med ingefær, chili og hvidløg.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem og peberfrugten i tynde strimler.
  4. Snit salaten og skyl spirerne.
  5. Lun tortillaerne og fyld dem med kylling, gulerødder, peberfrugtsalat og spirer. Hæld lidt chilisauce på, rul tortillaerne sammen og server.