![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/hovedretter/2012/07/29-wraps-med-oksekoed-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(2 pers.)
15 min.
250 hakket oksekød
1 spsk. rapsolie
2 tsk. spidskommen
½ hakket, rød chili
1 hakket fed hvidløg
2 spsk. oystersauce
1 tsk. salt
2 gulerødder
1 rød peber
1 mini romainesalat
4 tortilla eller fladbrød
Tilbehør
Sweet chilisauce
Svits kødet i olien sammen med spidskommen og tilsæt chili, hvidløg, oystersauce og salt. Lad kødet simre et par min. og smag til. Skræl gulerødderne og skær dem og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og lun tortillaerne. Fyld tortillaerne med salat, oksekød, gulerødder og peberfrugt, rul dem sammen og server med chilisauce.
Madopskrift: Kristina Marckmann
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen
Find flere opskrifter her...
Pizza med kartofler og rosmarin
Caesarsalat med stegt kylling
Falaffel med mynteyoghurt
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop