Opskrifter

Mad fra Badehotellet: Morgenmad til herrene

Søndag, 6. marts 2016af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
En god solid morgenmad med havregrød, æg og rugbrødsstænger.

Morgenmad til herrene

Det skal du bruge til havregrød:

(1 pers.) 1 dl havregryn 2 dl mælk 1 knsp. salt 1 tsk. kanel 2 tsk. sukker 2 spsk. æbletern

Sådan laver du havregrød

Kog havregrynene op med mælken under omrøring, til grøden tykner. Servér grøden drysset med kanelsukker og æbletern. Morgenmad din mand vil elske dig for: Blødkogte æg med panchettaryttere

Det skal du bruge til blødkogte æg og rugbrødsstænger:

(4 pers.) 100 g rugbrød 1 spsk. smør 4 æg

Sådan laver du blødkogte æg og rugbrødsstænger

Skær skorpen af rugbrødet og skær det i 1 cm tykke stænger. Pensl stængerne med smeltet smør og steg dem sprøde på panden. Kom æggene i en gryde med ca. 2 cm koldt vand. Bring vandet i kog og kog æggene ved svag varme under låg i 6 min. Hæld vandet fra, dæk æggene med koldt vand og lad dem stå i 1 min. Hæld vandet fra og servér æggene med rugbrødsstængerne. Læs også: Bøf med spejlæg til morgenmad