Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
(4 portioner)
½ ds. hvide bønner
½ stk. rød peberfrugt, skåret i strimler
4 blad hovedsalat
480 g oksesteaks (4 stk.)
25 g sorte oliven uden sten, groft hakket
1 stk. forårsløg, skåret i ringe salt og peber
150 g grønne bønner
4 spsk. olivenolie
350 g kartofler, skåret i kvarter
2 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg, presset
1 stk. æg
TIP
Udelad kartoflerne og få en ret der stadig mætter, med masser af proteiner fra kødet og æggene.
Sådan gør du
Kartofler og 1 spsk olie rystes sammen i en pose og kommes i et ildfast fad. Kartoflerne bages lysebrune i ovnen ved 200 grader i 40 min. Bønnerne koges i vand i 8 min. og køles herefter af under koldt vand. Æggene koges i 6 min., afkøles, pilles og skæres i kvarter. En dressing blandes af hvidløg, citronsaft, 3 spsk olie og smages til med salt og peber.
Salaten fordeles på 2 tallerkener. Grønne bønner, peberfrugt, hvide bønner og kartofler fordeles over salaten. 2 kvarte æg lægges på hver tallerken. Strø forårsløg og oliven over begge tallerkener. En pande varmes højt op og kødet kommes på sammen med dressingen. Varmen reduceres til det havle og steakene steges 1½ min. på hver side. Steakene lægges på hver sin tallerken oven på grønsagerne.
Slankeopskrift: Pernille Brøndum
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 540 kcal/2259 kJ
Fedt: 20 g
Kulhydrater: 45 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 10 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkunsnitsler med baconsvøbt porre
Lasagne
Pandegrillet lammemørbrad med pebercreme
Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr. (link fjernet)