Opskrifter

Tarteletter med skinke og champignoner

Mandag, 24. maj 2010af Redaktion
Klassisk ret - perfekt som forret

(2 pers.)
25 min.

250 g champignoner
30 g smør
2 spsk. hvedemel
3 dl mælk
200 g kogt skinke i tern
3 forårsløg i skiver
½ dl friskhakket persille
½ tsk. revet muskatnød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
6 tarteletter
Lidt purløg


Skær champignonerne i skiver og rist dem i smørret. Rør melet i og pisk mælken i lidt ad gangen mens der røres, så opbagningen bliver jævn. Tilsæt skinketern, forårsløg, persille og muskatnød, varm det godt igennem og smag til med salt og peber. Lun tarteletterne i ovnen og kom ca. ½ dl fyld i hver.
Server tarteletterne drysset med lidt friskhakket purløg.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Flere slags tarteletter...
Fillotarteletter med asparges og kylling
Tarteletter med høns i asparges

Prøv også små fisketærter med marinerede rodfrugter