Courgettetærte
20 min. + 20 min. i ovnen
(3 pers.)
1 pk. færdig tærtedej
300 g courgetter
100 g champignoner
1 løg
1 spsk. olie
2 fed finthakket hvidløg
1 bdt. hakket persille
Salt og peber
2 æg
1 dl fløde 9
100 g feta
Rul dejen ud og læg den i en 28 cm stor tærteform. Prik dejen med en gaffel og forbag tærtebunden i ovnen ved 200° i 15 min., til den er gylden. Skær courgette, champignoner og løg i tern og svits dem i olien sammen med hvidløg. Tilsæt hakket persille og smag til med salt og peber. Pisk æggene med fløden og smuldr fetaen heri. Fordel courgettefyldet i tærtebunden, hæld æggemassen over og bag tærten i ovnen ved 200° i 20 min. Server tærten med en god tomatsalat.
Opskrift: Kristina Miechels