![](https://imgix.familiejournal.dk/media/2f209633ed094c1290d5ae969cd9625a.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(25 stk.)
4 dl cornflakes
4 dl havregryn
2 dl hvedemel
1½ dl kokosmel
2 dl sukker
Kornene af 1 vaniljestang
1 spsk. kanel
¼ tsk. salt
½ tsk. natron
1 spsk. frisk fintreven ingefær
150 g smør
1 spsk. honning
Bland alt det tørre og tilsæt revet ingefær. Smelt smør og rør med honning og bland i det tørre. For en bradepande
(25 x 35 cm) med fugtigt bagepapir og pres dejen (smuldrekonsistens) i formen. Bages ved 200° i 20 min. midt i ovnen. Skæres i rektangler, der kan opbevares i dåse og spises som mellemmåltid.
Kan overtrækkes med mørk chokolade på den ene side.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen