Opskrifter

Kirsebærmuffins

Torsdag, 28. august 2008af Redaktion
200 g søde kirsebær125 g blødt smør250 g sukker, 2 æg225 g hvedemel1 dl kokos2 tsk. bagepulver2 tsk. vaniljesukker2 dl mælk1 spsk. kartoffelmel75 g

200 g søde kirsebær
125 g blødt smør
250 g sukker, 2 æg
225 g hvedemel
1 dl kokos
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
2 dl mælk
1 spsk. kartoffelmel
75 g usaltet smør
60 g flormelis
12 purerede kirsebær


Skyl og udsten kirsebærrene. Rør smør og sukker luftigt og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, kokos, bagepulver og vaniljesukker og vend det i smørblandingen, skiftevis med mælken. Bland de udstenede kirsebær med kartoffelmel og vend dem i dejen. Hæld dejen i muffinsforme og bag dem ved 175° i 20 min. og lad dem afkøle på en rist. Pisk smørret luftigt med flormelis og pisk kirsebærpureen i smørcremen. Dekorer de afkølede muffins med smørcremen og server. Kan evt. også pyntes med farvede sukkerkugler.

Opskrift: Kristina Miechels og Anne Skovgaard-Petersen