Fyldte peberfrugter med perlebyg og feta
(4 pers.)
2 dl perlebyg el. perlespelt
4 store peberfrugter
1 løg
1 courgette, ca. 150 g
3 spsk. olivenolie
1 dl grønsagsbouillon
½ tsk. salt
Kværnet peber
100 g fetaost
3 spsk. snittet persille
1 spsk. friskhakket oregano el. merian
2½ dl grønsagsbouillon
Kog byg el. spelt efter posens anvisning. Skær et låg af peberfrugterne, fjern kernerne og stil dem i et ildfast fad. Pil løgene og hak dem fint. Skær courgetten i små tern. Svits løget i halvdelen af olien. Tilsæt courgetterne og svits nogle min. Krydr med salt og peber og bland grynene i. Tag panden fra varmen og bland feta i tern, persille og oregano i. Fordel fyldet i peberfrugterne. Dryp resten af olivenolien over og læg lågene på. Hæld bouillon i fadet og sæt det nederst i ovnen ved 225° ca. 20 min., til peberfrugterne er møre. Server med godt brød til.
TIP
* Grønsagsfyldet kan laves dagen før.
* 2 dl rå perlebyg svulmer til ca. 3½ dl under kogningen.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også
Quinoasalat med laks
Vegetargryde med couscous