Hakkebøf med krydret kålsalat og kartofler
(2 pers.)
35 min.
400 g hakket oksekød
Salt og peber
Olie til stegning
1 lille hvidkål el. spidskål
1½ dl hvidvin
¼ tsk. allehånde
3 stjerneanis
50 g rosiner
2 tsk. hvid balsamico
25 g smør
400 g kartofler til kogning
2-3 spsk. grøn pesto til sovs til kartoflerne
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Form bøfferne og steg dem på grillpande ca. 8-10 min. på hver side. Snit kålen fint og damp den i lidt vand i 5 min. Hæld vandet fra og kom vin, allehånde, anis og rosiner ved . Lad det småkoge under låg i 6 min. Tilsæt eddike og smør. Lad det lune 2 min. Server til bøffen og vend kartoflerne i separat skål i pestoen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Hamburgere med cheddar
Hakkebøf med pesto og gratinerede kartofler
Hakkebøf med svampe