Opskrifter

Kyllinge-svampefrikassé

Onsdag, 17. december 2008af Redaktion
(2 pers.)20 min.Ca. 400 g kyllingekød (rest fra dagen før el. to stykker stegt bryst)300 g rensede skivede svampe20 g smør1 spsk. hvedemel 1½ dl

(2 pers.)
20 min.

Ca. 400 g kyllingekød (rest fra dagen før el. to stykker stegt bryst)
300 g rensede skivede svampe
20 g smør
1 spsk. hvedemel
1½ dl mælk
1 dl hakket frisk persille
Salt og peber

Tilbehør:
Citron og kogt ris

Steg svampene i smørret, til de er brune, drys med mel og spæd med mælk. Kom kylling i mindre stykker ved og smag til med salt, peber og hakket persille. Server med ris og citronbåde.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen




Prøv også ...
Lakseburger som i Grækenland