Opskrifter
Lakseburger som i Grækenland
Tirsdag, 16. december 2008af Redaktion
(4 pers.)30 min.800 g laksefilet1 løg1 dl tyk yoghurtSalt og peberOlie til stegningTilbehør: 1 dl sorte olivenLidt frisk basilikum2 spsk. hakket løg½
(4 pers.)
30 min.
800 g laksefilet
1 løg
1 dl tyk yoghurt
Salt og peber
Olie til stegning
Tilbehør:
1 dl sorte oliven
Lidt frisk basilikum
2 spsk. hakket løg
½ agurk i tern
2 spsk. strimlede soltørrede tomater
100 g fetaost
Kør laksen sej med salt på foodprocessor. Rør med løg, yoghurt, salt og peber. Steg som fire bøffer på pande med olie i ca. 5 min. på hver side. Anret med små øer af tilbehør rundt om og giv lunt brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Laks i pakke