Lakseburritos
(4 pers.)
2 lime
1½ dl fast yoghurt
600 g laksefilet
1 spsk. olie
½ tsk. citronpeber
Evt. salt
300 g majskerner
1 rød chili
¼-½ potte koriander
8 bløde tortillabrød
Skyl den ene lime, riv skallen fint og pres saften, ca. 2 spsk. Bland yoghurten med limeskal og saft. Skær laksen i 3 cm tern. Steg dem hurtigt i olie. Krydr med citronpeber og dryp limesaft over. Læg låg på panden og lad det simre ca. 1 min. Hak chilien fint og bland den med majs. Vend laksetern og koriander i. Server fisken i tortillabrød med yoghurt og lime.
Tip
Citronpeber indeholder ofte salt, så smag på laksen, inden den saltes.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere med laks...
Laksesalat med appelsin
Grillet laks med avocado og agurkesalat