Opskrifter

Laksekrebinetter med radicchio og valnødder

Lørdag, 24. januar 2009af Redaktion
(4 pers.)1 time750 g laksefilet (kogt)150 g rasp6 forårsløg2 stængler bladselleri1 dl hakket persille 1½ dl mayonnaiseSalt og peberLidt chili4 ægOlie

(4 pers.)
1 time

750 g laksefilet (kogt)
150 g rasp
6 forårsløg
2 stængler bladselleri
1 dl hakket persille
1½ dl mayonnaise
Salt og peber
Lidt chili
4 æg
Olie til at stege i
Lidt vineddike
2 radicchiosalater
Lidt olivenolie
75 g valnødder


Mos den kogte laks og bland med 1/3 af raspen, hakket forårsløg og selleri, halvdelen af mayonnaisen, 2 hele æg, lidt salt, peber og chili. Lad det trække i 30 min. koldt. Salaten skylles og deles i kvarter. Lægges i ildfast fad og dryppes med olie. Drys nødder over. Skal til sidst stege i ovnen 10 min. ved 225°. Form krebinetter af farsen, vend i mel, så i æg og så i rasp. Steges i olie ca. 3 min. på hver side. Rør resten af mayonnaisen med hakket persille og vineddike. Server til sammen med bagte radicchioer.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Hvis du foretrækker krebinetter uden fisk...
Krebinetter med stuvede rodfrugter