Opskrifter

Lammefarsbrød med auberginer

Onsdag, 4. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)20 min. + 40 min. i ovnen1 aubergine1 kg kartofler1 spsk. olie1 spsk. oregano2 tsk. salt500 g hakket lammekød2 fed presset hvidløg1 spsk.

(4 pers.)
20 min. + 40 min. i ovnen

1 aubergine
1 kg kartofler
1 spsk. olie
1 spsk. oregano
2 tsk. salt
500 g hakket lammekød
2 fed presset hvidløg
1 spsk. frisk rosmarin
2 spsk. tomatpure
1 dl rasp
1 æg
1 tsk. salt
1 spsk. olie
200 g feta
Reven skal af 1 lime


Skær auberginen i 3 mm tykke skiver på langs, drys med salt og lad dem trække et kvarter. Rør en fars af kød, hvidløg, rosmarin, tomatpure, rasp, æg og salt og form den til et brød. Skyl aubergineskiverne og læg dem over farsbrødet. Pensl med olie og bag farsbrødet ved 200° i 40 min. Vask kartoflerne og skær dem i tern. Bland kartoflerne med olie, oregano og salt og bag dem ved 200° i 30 min. Skær fetaen i tern, bland med kartofler og limeskal og server med en grov salat.

Madopskrift: Kristina Miechels



Mere med lam...
Lammekølle med æblekompot og kartofler
Lammebøffer