Opskrifter

Løgpizzaer med linsesalat

Torsdag, 4. september 2008af X
30 min.(4 pers.)4 spsk. olivenolie3 store løg i tynde skiver2 fed hvidløg4 tsk. karry4 færdige nanbrød (orientalske brød el. lign.)100 g danbo, revet

30 min.
(4 pers.)

4 spsk. olivenolie
3 store løg i tynde skiver
2 fed hvidløg
4 tsk. karry
4 færdige nanbrød (orientalske brød el. lign.)
100 g danbo, revet groft
4 dl grønne linser fra le Puy
2 spsk. citronsaft
200 g små spinatblade


Begynd med at koge linserne i saltet vand i 15 min. Steg så løgene i olien, til de er glasklare. Tilsæt karry og hvidløg. Læg brødene på bageplader og drys med ost og ¾ af løgblandingen. Sæt dem i ovnen ved 180° i 5 min., til osten er smeltet. Bland resten af løgblandingen med de kogte linser og vend det med skyllede spinatblade. Server med brødene til.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen