Opskrifter

Majsspid med bønnedip

Torsdag, 21. august 2008af Redaktion
(3 pers.)30 min.500 g nakkekoteletter2 spsk. tandoorikrydderi3 majskolber100 g kogte brune bønner1 spsk. tomatpure1 chili2 fed hvidløg2 tsk.

(3 pers.)
30 min.

500 g nakkekoteletter
2 spsk. tandoorikrydderi
3 majskolber
100 g kogte brune bønner
1 spsk. tomatpure
1 chili
2 fed hvidløg
2 tsk. sukker
Saften af ½ lime
2 spsk. olivenolie
¼ dl vand
Salt og peber


Skær nakkekoteletterne ud, så der i alt er 21 mindre stykker, og vend dem i krydderiet. Skær hver majskolbe i 8 stykker og saml dem igen på et spid med et stykke kød mellem majsstykkerne. Pak majsspiddene ind i stanniol og grill dem ved jævn varme i 25 min. Blend bønnerne med tomatpure, chili, hvidløg, sukker, limesaft og olivenolie. Tilsæt vand, til dippen bliver lind i konsistensen, og smag til med salt og peber. Server med salat og brød.

Opskrift: Kristina Miechels