Opskrifter

Pasta med kalvekød og kantareller

Torsdag, 4. september 2008af Redaktion
(3 pers.)20 min.450 g kalvekød i strimler1 spsk. olie200 g kantareller1 hakket rødløg1 fed hakket hvidløg50 g soltørrede tomater i strimler 2½ dl

(3 pers.)
20 min.

450 g kalvekød i strimler
1 spsk. olie
200 g kantareller
1 hakket rødløg
1 fed hakket hvidløg
50 g soltørrede tomater i strimler
2½ dl fløde 9
1 dl hakket persille
50 g reven pecorino (italiensk fåreost)
300 g fettucine
Salt

Brun kødstrimlerne i olien og tag dem af. Rist løg, hvidløg og svampe, der er skåret i mindre stykker ved høj varme, til de er gyldne. Tilsæt kødet igen sammen med de soltørrede tomater. Hæld fløden på, lad den koge op og smag til med salt og peber. Kog fettucinen i letsaltet vand og vend den i. Server pastaen drysset med friskrevet pecorino og persille.

Opskrift: Kristina Miechels