Quiche med oksekød
15 min + 30 min. i ovnen
(4 pers.)
1 tærtedej
300 g hakket oksekød
1 tsk. salt
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. tomatpure
1 spsk. hakkede, syltede jalapeño
1 dl halvtørrede tomater
3 æg
1½ dl cremefraiche 9%
1 dl revet cheddarost
Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform. Prik bunden og forbag den ved 200° i 10 min. Brun kød og løg i en gryde og tilsæt salt, presset hvidløg, kommen, tomatpure, jalapeño samt de soltørrede tomater skåret i mindre tern. Pisk æggene med cremefraiche og tilsæt osten. Fordel kødet i tærtebunden og hæld æggeblandingen over. Bag tærten i ovnen ved 175° i 30 min. Server med en blandet grøn salat.
Opskrift: Kristina Miechels