Opskrifter

Rød lasagne med parmaskinke

Fredag, 14. november 2008af Redaktion
(2 pers.)15 min. + 20 min. i ovnen300 g rødbeder1 hakket løg2 fed hakket hvidløg1 spsk. olie1 ds. flåede tomater1 spsk. tomatpure1 tsk. tørret

(2 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen

300 g rødbeder
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. flåede tomater
1 spsk. tomatpure
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. salt
200 g parmaskinke
250 g lasagneplader
½ l hvid sovs (f.eks. Karolines)


Skræl rødbeden og riv på den grove side af rivejernet. Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt de revne rødbeder. Hæld flåede tomater og tomatpure ved, tilsæt oregano, basilikum og salt og lad det simre i 5 min. Skær parmaskinken i mindre stykker og vend den i rødbedesovsen. Læg lasagnen sammen i et smurt ovnfast fad, start med lasagneplader og slut med hvid sovs. Bag lasagnen ved 200° i 20 min. Server med en god råkost.

Opskrift: Kristina Miechels


PRØV OGSÅ
Kylling med balsamicobagte rodfrugter
Koteletter med ærter og gulerødder
Vildtbøffer med blåbærsovs