Sommerfisk i lag
(4 pers.)
15 min.
2 hårdkogte æg
2 ds. tun i vand
1 bdt. hakkede forårsløg
½ dl hakket dild
2 spsk. citronsaft
2½ dl fromage frais
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
100 g lakserester
1 dl fromage frais
2 spsk. græsk yoghurt
1 gl. lakserogn
4 soft tortillaer
Citron og dild til pynt
Hæld vandet fra tunen og hak de hårdkogte æg. Bland tun og æg med forårsløg, citronsaft, fromage frais, salt og peber og stil fyldet på køl. Blend lakseresterne med fromage frais og yoghurt til en ensartet creme og kom den i en sprøjtepose. Læg tortillaerne lagvist med tunfyldet og pynt med laksecreme, citron, dild og lakserogn. Server med en salat af blandede peberfrugter.
Opskrift: Kristina Miechels