Vildtbøffer med blåbærsovs
(2 pers.)
30 min.
1 spsk. olivenolie
400 g vildt, enten medaljon el. hakket vildtkød
2 skiver bacon
1 spsk. balsamico-eddike
1½ dl kalvebouillon
2 spsk. tyttebærgele
100 g blåbær evt. blandet med brombær
1 buket broccoli
Tilbehør:
Kartoffelmos el. kartoffel-selleri-mos
Form bøffer og læg en skive bacon rundt langs kanten. Steg bøfferne i olie på meget varm pande, til de er brunede, og skru så ned og steg, så længe de skal have. Er det hakket kød, skal de gennemsteges, mens helt kød kan være rødt eller rosa. Tag kødet af panden og brænd den af med balsamico og bouillon. Tilsæt gele, og når det koger, vendes bærrene i og småkoger med i 2 min. Damp broccoli i små buketter i 2 min. over vand med salt og server det hele med mos.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Se også ...
Minestronesuppe
Krydret kylling med ris