Opskrifter
Glaserede æbler
Søndag, 29. september 2013af Redaktion
Uhm! Vi kan sagtens spise glaserede æbler, selvom kalenderen ikke siger december endnu!
Ingredienser til glaserede æbler
(4 pers.)
4 store æbler
4 pinde
250 g sukker
1½ dl vand
1 spsk. æbleeddike
1½ dl kokosmel
Fremgangsmåde til glaserede æbler
Vask og skrub æblerne og puds dem tørre. Stik en pind i bunden af hver. Kom sukker, vand og eddike i en gryde og bring i kog. Når det koger med seje bobler og måler 120º, vendes æblerne et ad gangen heri og drysses med kokos. Afkøles og spises samme dag.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Æbledessert
Kold æblesuppe
Mad med æbler