Grønkålssalat med and
Ingredienser til grønkålssalat med and
(2 pers.)
1 andebryst
Salt og peber
½ dl sukiyaki sauce
300 g grønkål
1 æble
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
½ granatæble
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til grønkålssalat med and
Skær et krydsmønster på skindsiden af andebrystet, krydr med salt og peber og steg det på en varm pande med skindsiden nedad i 5 min. Vend brystet og steg det ved middelhøj varme i yderligere 5 min. Skær brystet i skiver og lad skiverne marinere i sukiyaki saucen. Hak grønkålen fint og skær æblet i små tern. Bland æbler og kål med olie og eddike. Bank godt på granatæblet og tag kernerne ud. Rist andeskiverne på en varm slip let-pande og vend dem i grønkålen. Fordel granatæblekernerne over grønkålssalaten og servér med et groft stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sprød and i skjul
Blodpølse med æblekompot
Braiseret oksekæd med ingefær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)