Laksetatar med grønt
Ingredienser til laksetatar med grønt
(2 pers.)
250 g laksefilet af midterstykket (evt. frosset inden)
Salt
2 forårsløg
1 usprøjtet citron
5 kviste dild
1 lille bundt purløg
1 tsk. frisk rød chili
eller ¼ tsk. chiliflager
Peber
½ fennikel
1 tsk. olivenolie
1 hjertesalat
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til laksetatar med grønt
Hak laksen fint og rør den med salt. Hak forårsløg. Skyl og riv ca. 1 tsk. af citronskallen. Resten af citronen skæres i både. Pluk dild og hak purløg (gem lidt til pynt). Vend forårsløg, citronskal, dild og purløg, chili og peber i laksen, der smøres ud på to tallerkner. Fennikel høvles i flager og vendes med saft fra to citronbåde og lidt olivenolie.
Anrettes sammen med salat. Giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Skaldyr provencale
Laks med spidskål og chilimayonnaise
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)