Opskrifter

Fyldte courgetter

Søndag, 19. oktober 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Prøv en anderledes hverdagsret med courgetter fyldt med chorizopølse, oliven, tomater og mozzarella og servér med en god salat

Opskrift på fyldte courgetter

(2 pers.)

2 courgetter
Salt og peber
1 løg
10 oliven
200 g chorizopølse
1 spsk. olie
2 tomater
½ bdt. frisk basilikum
100 g revet mozzarella

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Karrysuppe med kylling Kopkager

Fremgangsmåde til fyldte courgetter

Halvér courgetterne og fjern kernerne. Krydr courgetterne med salt og peber, læg dem med skærefladen nedad og bag dem ved 175° i 15 min. Hak løg og oliven og skær pølsen i små tern. Svits løg og pølsetern i olien og befri tomaterne for kerner. Skær tomaterne i små tern og bland dem med pølser, oliven, hakket basilikum og revet mozzarella. Vend courgetterne, kom fyldet i og giv dem yderligere 15 min. ved 200°. Servér med en god salat.







Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.