Opskrifter
Lækker dampet fisk med frisk mangosalat og mozarella
Torsdag, 8. juli 2010Opdateret 6. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Skal det være nemmere at sætte fisk på middagsbordet? Så prøv denne dampede version, der serveres med en frisk mangosalat.

20 min
2 personer
Dampet fisk med mangosalat
400 g havkat el. anden hvid, fast fisk
2 spsk. hvidvin el. lidt citronsaft
4 store tomater
2 modne mangoer
2 kugler mozzarella (gerne dem af bøffelmælk)
1 dl basilikumblade
Olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde
- Læg fisken i et ildfast fad, drys med salt, peber og vin og stil i ovnen ved 180° i 8 min.
- Skær tomaterne i skiver og læg dem fladt ud på et fad.
- Fordel skiver af mango og mozarella over og drys med basilikum, salt, peber og olivenolie.
- Server den friske salat til fisken og giv evt. flute til.

Hjemmebag
Mangoboller med fyld

Hovedretter
Havkat med rød grapefrugt og agurk