Opskrifter

Dampet fisk med mangosalat

Torsdag, 8. juli 2010af Redaktion
Supernem middag med fisk

(2 pers.)
20 min.

400 g havkat el. anden hvid, fast fisk.
2 spsk. hvidvin el.
lidt citronsaft
4 store tomater
2 modne mangoer
2 kugler mozzarella
(gerne dem af bøffelmælk)
1 dl basilikumblade
Olivenolie
Salt og peber

Tilbehør
Flutes

Læg fisken i et ildfast fad, drys med salt, peber og vin og stil i ovnen ved 180° i 8 min. Skær tomaterne i skiver og læg dem fladt ud på et fad. Fordel skiver af mango og mozarella over og drys med basilikum, salt, peber og olivenolie. Server til fisken og giv evt. flute til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find andre retter med fisk her...
Røget kuller med røræg
Fisketærte
Røget fjæsing med blomkålssalat