Opskrifter
Syltede bolsjerødbeder med lakrids
Onsdag, 5. september 2012af Redaktion
Lækre syltede bolsjerødbeder med et strejf af lakrids passer rigtig godt til pariserbøffen eller forloren hare
Ingredienser til syltede bolsjerødbeder med lakrids
500 g små bolsjerødbeder
4 dl eddike
150 g sukker
2-3 skiver peberrod
1 st. lakridsrod
2 stjerneanis
1 tsk. hele sennepsfrø
1 tsk. sorte peberkorn
1 løg
Fremgangsmåde til syltede bolsjerødveder med lakrids
Kog rødbederne i letsaltet vand i 45 min., til de er møre.
Hæld vandet fra, skyl rødbederne med koldt vand og gnid skindet af.
Kom de hele rødbeder i en rengjort krukke eller glas.
Kog eddiken op med sukker, peberrod, lakridsrod, anis, sennepsfrø, peber og løg i kvarte.
Hæld eddikelagen over rødbederne, luk til og lad rødbederne trække i mindst 2 uger.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Balsamicosyltede rødbeder
Rødbeder Wellington
Blommesnaps med anis
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)